Strona główna Składniki Triclosan

Ukryj składnik Pokaż składnik

producenci

wskazanie

kategorie

rodzaj

typ skóry

wiek

 
 

Triclosan - związek organiczny z grupy fenoli wykazujący działanie grzybobójcze i bakteriostatyczne. Ze względu na właściwości grzybobójcze i bakteriostatyczne składnik wykorzystywany w preparatach do cery trądzikowej.

Dermokosmetyki i kosmeceutyki • topestetic - Serce
ładowanie okienka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

DO GÓRY