ZAWARTOŚĆ KOSZYKA (0)
     

Wartość koszyka: 0,00 zł

Koszt wysyłki: 0,00 zł

przejdź do kasy wróć do zakupów
ZAWARTOŚĆ SCHOWKA (0)
     
 
Strona główna Składniki Kwas kojowy

Ukryj składniki Pokaż składniki

CENA

OD: DO:

marki

część ciała

kategorie

rodzaj

typ skóry

wiek

dla kogo

wskazanie

zużycie

 
 

Kwas kojowy (Kojic Acid) otrzymywany jest z różnych rodzajów grzybów, np. Aspergillus i Penicillum. Ma właściwości rozjaśniające, dlatego jest składnikiem wielu preparatów niwelujących przebarwienia. Kwas kojowy będzie miał skuteczne działanie w połączeniu z arbutyną, hydroksykwasami, witaminą C, środkami nawilżającymi. Składnik jest naturalnym antyoksydantem, dlatego ma także działanie przeciwstarzeniowe, przeciwzmarszczkowe i nawilżające.

Nasz Instagram

Dermokosmetyki i kosmeceutyki • topestetic - Serce
ładowanie okienka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

DO GÓRY